Benim Yangın Çıkış Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının huzurı dizi otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı olabilir.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir canipının engelsiz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya müstacel bir konum simultane insanoğluın ferah bir itmesi ile içeriden dışarıya tamam açılmaktadır.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile dâhilen dışarıya akıllıca açılmaktadır.

Kullanılacak eş skorsı 100 kişyerinde aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH BAR veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin elan mualla olduğu yangın kapısı alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kabil ivedi durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini dâhileriye hapseder.

FEZA Tip Odası Yangın Kapısı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın Yangın Kapısı dayanımının tarafı sıra otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı olur.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik Yangın Çıkış Kapısı iticiler bu görevi üstlenir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size marifet verecektir.

Report this wiki page